Toimitus- ja maksuehdot - Autohuolto Jamant OyToimitustapana ensisijaisesti Matkahuolto tai Posti, mahdollisesti myös Kiitolinja.


Maksutapana 

-jälkivaatimus Postissa (Matkahuollossa jälkivaatimus palveluna loppuI 01.04.2023)  

-ennakkolasku: lähetämme laskun sähköpostiisi. Rahojen näkyessä tilillämme lähetämme tilauksen ensi tilassa Matkahuollon tai Postin toimipisteeseen. Voit laittaa tilauksen lisätietoja kohtaan toivomuksen paketin noutopisteestä, 

-noudettaessa yleisimmät kortit tai käteinen raha. 


Rahti 1.3.2023 lähtien, nettikaupan tilauksissa Matkahuollossa 20.00 €/lähetys, Postitse 25.00 €/lähetys. Yli 500,00 € tilaukset toimitamme rahtivapaasti Matkahuollossa tai Postitse (vain varastotuotteet, ei koske toimitusmyyntiä).


HUOM!! 01.02.2021 LÄHTIEN KAIKKI YKSITTÄISET TUOTTEET, JOIDEN PAINO ON YLI 35 KILOA, VASTAANOTTAJA MAKSAA RAHDIN, MATKAHUOLTO JA POSTI EI KULJETA NOIN PAINAVIA LÄHETYKSIÄ!!


Tällä nettikaupalla tuotteita suoraan varastostamme välimyyntivarauksin. Tuotteen ollessa väliaikaisesti varastostamme loppu, otamme yhteyttä.


Ostaessasi tuotteita, ohjelma saattaa ilmoittaa että tuotteita ei ole varastossa, mutta tämä ei välttämättä pidä paikkaansa! Jos tuote on oikeasti loppu, saat meiltä erikseen ilmoituksen ja kysymyksen toimitetaanko osatoimitus + jälkitoimitus vai toimitetaanko koko tilaus sitten kun kaikki tuotteet ovat tulleet varastoomme!!!


Tilauksesi toimitetaan valitsemallasi kuljetuksella tai voit myös noutaa tuotteet tämän nettikaupan mukaisilla hinnoilla, kunhan ensin teet tilauksen loppuun ja tilauksesi yhteydessä ilmoitat haluavasi noutaa tuotteet. Ilmoitamme tilauksesi tultua käsitellyksi, että tuotteet ovat nyt noudettavissa.


Noudettaessa maksuehto on käteinen, pankkikortti, Visa-Elektron tai yleisimmät Luottokunnan luottokortit (1. maaliskuuta 2018 alkaen myös Diners Club -kortti sekä Discover-kortti, luottokorttimaksuissa lisäämme hintaan lain salliman kulloinkin voimassa olevan maksutapalisän, Luottokunnan korteissa 0.5 %, Diners Club ja Discover 4% tällä hetkellä)!!!


Ja huomaa, että tavarat ovat noudettavissa 14 päivää (eli kaksi viikkoa) tilauksen päivämäärästä (jos ei muuta sovita), jos niitä ei siinä ajassa noudeta, ne laitetaan takaisin hyllyyn ja tavarat myydään seuraavalle tarvitsijalle!!!


Noutotapauksia varten aukioloajat: MA - KE 13.00 - 20.00 ja TO - PE 10.00 - 17.00. Osoite: Voitontie 12, 02820 ESPOO