Toimitus- ja maksuehdot - Autohuolto Jamant OyToimitustapana ensisijaisesti Matkahuolto tai Posti, mahdollisesti myös Kiitolinja.


Maksutapana aina jälkivaatimus.


Rahti 17. joulukuuta 2018 lähtien, nettikaupan tilauksissa Matkahuollossa 15.00 €/lähetys, Postitse 20.00 €/lähetys, lähetyksissä veloitetaan toimitustapa maksu Matkahuollossa 5.00 €/lähetys ja 01.11.2022 lähtien Postin lähetyksissä 7.50€/lähetys. Yli 500,00 € tilaukset toimitamme rahtivapaasti Matkahuollossa tai Postitse (vain varastotuotteet, ei koske toimitusmyyntiä, ei koske maksutapa-lisää).


HUOM!! 01.02.2021 LÄHTIEN KAIKKI YKSITTÄISET TUOTTEET, JOIDEN PAINO ON YLI 35 KILOA, VASTAANOTTAJA MAKSAA TOIMITUKSEN, MATKAHUOLTO JA POSTI EI KULJETA NOIN PAINAVIA LÄHETYKSIÄ!!


Tällä nettikaupalla tuotteita suoraan varastostamme välimyyntivarauksin. Tuotteen ollessa väliaikaisesti varastostamme loppu, otamme yhteyttä.


Ostaessasi tuotteita, ohjelma saattaa ilmoittaa että tuotteita ei ole varastossa, mutta tämä ei välttämättä pidä paikkaansa! Jos tuote on oikeasti loppu, saat meiltä erikseen ilmoituksen ja kysymyksen toimitetaanko osatoimitus + jälkitoimitus vai toimitetaanko koko tilaus sitten kun kaikki tuotteet ovat tulleet varastoomme!!!


Tilauksesi toimitetaan valitsemallasi kuljetuksella tai voit myös noutaa tuotteet tämän nettikaupan mukaisilla hinnoilla, kunhan ensin teet tilauksen loppuun ja tilauksesi yhteydessä ilmoitat haluavasi noutaa tuotteet. Ilmoitamme tilauksesi tultua käsitellyksi, että tuotteet ovat nyt noudettavissa.


Noudettaessa maksuehto on käteinen, pankkikortti, Visa-Elektron tai yleisimmät Luottokunnan luottokortit (1. maaliskuuta 2018 alkaen myös Diners Club -kortti sekä Discover-kortti, luottokorttimaksuissa lisäämme hintaan lain salliman kulloinkin voimassa olevan maksutapalisän, Luottokunnan korteissa 0.5 %, Diners Club ja Discover 4% tällä hetkellä)!!!


Ja huomaa, että tavarat ovat noudettavissa 14 päivää (eli kaksi viikkoa) tilauksen päivämäärästä (jos ei muuta sovita), jos niitä ei siinä ajassa noudeta, ne laitetaan takaisin hyllyyn ja tavarat myydään seuraavalle tarvitsijalle!!!


Noutotapauksia varten aukioloajat: MA - KE 13.00 - 20.00 ja TO - PE 10.00 - 17.00. Osoite: Voitontie 12, 02820 ESPOO